Animaties


Om een boodschap over te brengen is het makkelijk om met beeld en tekst materiaal te werk te gaan. Met een laser animatie komt dit heel spectaculair over.

Met een laser kan een sequence gemaakt worden met afbeeldingen en teksten, die kan met de laser afgespeeld worden in de vorm van een animatiefilm. Zo kan een boodschap duidelijk gecommuniceerd worden.

Beamshows


Een beamshow is een adembenemende lasershow bestaande uit: golvende wolkenhemels, tunnels, stralen en andere effecten.

De laser beamshow kan op twee manieren verzorgt worden namelijk live of op time code. Als de muziek van te voren bekend is kan de lasershow vooraf geprogrammeerd worden voor een optimale uitwerking, dit is op time code.

Daarnaast is het mogelijk om een live show neer te zetten. De show wordt dan on the spot verzorgt door een werknemer van FLoWLASER. Het voordeel hiervan is dat de show live ingezet wordt en er daardoor ook op het publiek ingespeeld kan worden.

Beamshows kunnen indoor en outdoor neergezet worden. Er zijn echter wel verschillend, zo is bij outdoor het weer erg van belang. Ook zijn er voor lasershows buiten meerdere rookmachines nodig voor een goed effect waar voor binnen doorgaans een rookmachine voldoende is.

FLoWLASER heeft uiteraard alle benodigdheden voor een outdoor lasershow in huis. Neem gerust contact op voor een prijsofferte.

FLoWLASER lasershow FLoWLASER lasershow FLoWLASER lasershow